Çılgınlarca Dinleniyoruz!

Çılgınlarca Dinleniyoruz!

Oradan oraya derken gün içerisinde durup kendimi dinleme fırsatı bulamadığım zamanlar gece yatağıma başımı koyduğumda hep kendime kızarım Neden ? Bu kadar yorulmamın sebebi neydi hakikaten durdum düşündüm hayatımda neler eksik. İş ev rutin koşturmacaların ardından sığınağım olan yatak odam hak ettiğim tek ödülmüş gibi gelmeye başladı artık.

Kendime zaman ayırmayalı ne kadar zaman olmuştu halbuki? Hayır bunu düşünmek bile istemiyorum. Kendime söz veriyorum pazartesi günü diyete başlıyorum tutuyorum da. Ama Salı bozuyorum tabi genellikle yemek yemeyi bile unuttuğum kısacık ömrüme neler sığdırmaya çalışıyorum oysaki. Alt tarafı 24 saatlik zaman dilimini plansız yaşamanın acısını gece yatak odasının kapısını açtığımda 3-5 saniyelik yatağım ile bakışmalarım anlatıyor aslında.

Bu gece söz verdim ama ona artık daha fazla zaman ayıracağım yastığıma bu sefer pazartesi değil yarın başlıyorum spora Zinde uyanıp güneşi selamlamayı da düşünüyorum Planlayıcıda aldım üstelik Zaman planlaması hazır bile verimli zaman kullanımını da öğreniyorum üstelik. Beynime entegre olmuş diğer organlarımın gördükleri bu zulümden kurtarmak boynumun borcu oldu söz veriyorum şimdi Çılgınlarca dinleneceğim.

 

iofir