2021 Masaj Koltuğu Modelleri

2021 Masaj Koltuğu Modelleri

2021 masaj koltuğu modelleri wollex farkıyla masajkoltukcum.com kalitesi ile sizlerle. 24 Yılı aşkın süredir hizmet veren firma profesyonel ekibi ve danışmanlarından oluşan uzman kadrosu ile size ev tipi masaj koltukları ile çeşitli deneyimler sunuyor.

L-Shape özelliği ile sırttan başlayan masaj kalça ve bacaklara kadar devam etmektedir. 3 Boyutlu masaj teknolojisi ile yapılan hareketler vücudunuzun derinlemesine nüfuz sağlar.  Ayak uzatma hareketi sayesinde bacak boyu tam olarak belirlenmektedir. Ayak altlarında toplu rollerlar ile mükemmel refleksoloji masajı deneyimi sunmaktadır. Zerowall özelliğiyle evinizde yer kaybını ortadan kaldırmaktadır.

Masaj Koltukçum masaj koltuğu hakkında detaylı bilgi almak için web sitelerini ziyaret edebilirsiniz. Bununla birlikte sitelerinde bulunmakta olan iletişim numaraları aracılığı ile firma yetkilileri ile irtibat sağlayabilirsiniz. Masaj Koltukçum firmasının web sitesine kolayca ulaşabilmek için oluşturulmuş olan bağlantı metnine tıklayabilirsiniz.

Masaj Koltuğu
EKA SAĞLIK VE EV ÜRÜNLERİ
Merkez & Showroom : Oruçreis Mahallesi Tekstilkent Caddesi Tekstilkent Ticaret Merkezi G-2 Blok Kat 1 No:194 Esenler / İstanbul
Depo : AOSB Çiğli / Karşıyaka / İzmir

Telefon:
0 (212) 438 60 87

Mobil:
0 (532) 270 00 86 Çalışma Saatleri
Mağaza : 09:00 – 24:00
Canlı Destek : 7 / 24

iofir