2020 Tatil Planı

2020 Tatil Planı

Ankara’nın Ayazını bilen bilir kentin soğukluğu trafiği koşturmacası derken öyle yorgun öyle bitmiş ve tükenmiş hissediyordum ki Rutin işlerime bile adapte olamaz hale geldim. Yazın gelmesine az kaldı bahar geldi derken yağmur çamur bataklığa çeviriyordu bizim buraları.

Sabah trafiği akşam dönüş yolu zaman akıp geçiyor ben daha da batıyordum sanki, derken tur programlarına bakarken buldum  kendimi. Yıllardan sonra bunu hakettim diye sevindim daha resimlerine bakıyordum. Hızlı Hızlı gezinirken büyük harfler ile yazılan reklam ibaresi dikkatimi çekti

“Türkiye’de yapılacak en güzel adrenalin aktivitelerinin başında, çift kişilik  yamaç paraşütü ile uçmak gelir. Dünyanın en iyi 10 kumsalından biri olarak gösterilen Fethiye Ölüdeniz üzerinde uçmak, yamaç paraşütü severlerin ilk tercihidir. Babadağ’ın zirvesinden (1956m) tecrübeli pilotunuz eşliğinde bir kuş gibi uçarak, 30 dk boyunca Ölüdeniz’in muhteşem lagününü gökyüzünden keşfetmek Adrenaline Turkey ile basit ve güvenlidir. Hayalini kurduğunuz yamaç paraşütü aktivitesini bizimle gerçekleştirin”

Tam hayalimdeki aktivite diye düşündüm hayatım o kadar plan ve program dahilinde devam ediyordu o yüzden yapacağım tatil programının da planlı olması gerekiyordu gözüme kestirdiğim bir kaç firma arasından en güvenilir ve heyecan verici olanı seçip bütçe planlaması içinde görüşme sağladım rehberlik hizmetleri ve video kameranın da uçuşa dahil olacağını söylediler yakınlarda da bir butik otel ayarladım mı tamam dır bu iş diye sevindim kendi kendime Çocuk gibiyim dedim kendi kendime ne büyük bir nimetti koca iki yılın ardından tatil planı yapabiliyordum artık ve gideceğim yer yapacaklarımın bile hazır olması beni daha da heyecanlandırıyordu.

Çok geçmeden otelime de karar verdim tek başıma gideceğim için çok masraf olmayacaktı sıkılırmıydım asla uzun zaman sonra buna gerçekten ihtiyacım olduğunu hissedip bu yola çıkmaya karar vermiştim o nedenle herşey kusursuz olmalıydı tur şirketi ile de konuşup rezerve yi sağladığıma göre iş artık yıllık iznimi beklemeyle geçti hür olmama az kaldı kafese kapanmış bir kuş gibi o güzel günlerin gelmesini bekledim ufukta mutluluk vardı ve ben artık doğayla bütünleşip tazelenmeye yaşayacaktım.

iofir